Ontmoet NEN op World Bio Markets 2019

2019-03-01

NEN is Bronze-sponsor van de 14e jaarlijkse World Bio Markets – de toonaangevende ontmoetingsplek voor de biobased economie. Dit evenement vindt plaats in de Passenger Terminal in Amsterdam (NL) van 1 tot 3 april 2019. NEN is aanwezig met een stand en zal een ronde tafel modereren in de sessie ‘Building a bio-based industry’.

NEN is niet alleen schemabeheerder van Better Biomass certificatie, maar ook van Bio-based content certificatie die onafhankelijke beoordeling van claims over het biogeen gehalte van producten mogelijk maakt om business-to-business en business-to-consumer communicatie transparanter te maken. Bovendien heeft NEN leidende posities in Europese normalisatie op het gebied van biobased producten (CEN/TC 411), algen en algenproducten (CEN/TC 454) en duurzaamheidscriteria voor biomassa (CEN/TC 383) en in internationale normalisatie op het gebied van chain of custody (ISO/PC 308). Verder is NEN betrokken bij verschillende (Europese) pre- en co-normatieve onderzoeksprojecten gericht op het bevorderen van innovatie en marktintroducties om de (circulaire) bio-economie te versnellen.

Deelnemers aan World Bio Markets 2019 hebben de mogelijkheid om NEN-collega’s te ontmoeten om meer te leren over hoe normalisatie en certificatie hun bedrijf verder op weg kan helpen. Ook tijdens de ronde-tafelsessie getiteld “Shaping the bio-based economy: fostering innovation and market introductions with standardisation and certification tools” zullen we met de deelnemers over deze bouwstenen van gedachten wisselen. We kijken ernaar uit u te ontmoeten en strategische partnerschappen aan te gaan.